Events,  Inspiration

Hair make over at Keune!

keunemakeover

 

For a long while now I’ve been thinking to do something different with my hair. I’ve been going back and forth for months ( if not years.. ) wether or not bangs would look good on me or not. When I got the invite to the Keune headquarters in the Netherlands for a tour and a cut and colour appointment with a top hairstylist, I figured this had to be the day. It’s now or never!

 

*

 

Al een tijd lang wilde ik iets heel anders doen met mijn haar, ook zat ik al maanden, zo niet jaren, te twijfelen of een pony mij zou staan of niet. Toen ik een aanbieding kreeg om een rondleiding te krijgen op het Keune Hoofdkantoor inclusief een knip- en verfbeurt door een topstylist dacht ik, dan is dit mijn kans! It’s now or never!

 

DSC08200

 

We started off with a tour around the Keune building, visiting their lab, production room and storage.
For a western company, it’s extremely unusual when they make their products in their own country, let alone in their own building which is also the headquarters. Keune explained that they are a family business and like to keep control and a clear view of all the processes. That way it stays close and personal. Really special to see!

 

*

 

We begonnen met een tour door het Keune gebouw, we liepen langs het lab, de productie hal en de opslag ruimte. Voor een bedrijf dat in het westen gevestigd is, is het erg bijzonder om je producten te laten maken in jouw eigen land. En zeker als dat ook nog een in je eigen hoofdkantoor gebeurd! Keune legt uit dat het een familie bedrijf is, en dat ze het fijn vinden om zelf bovenop alle zaken te zitten om er zo controle over te houden. Zo blijft het natuurlijk dichtbij en persoonlijk. Erg bijzonder om te zien allemaal!

 

DSC08207 DSC08210

 

After an exhausting walk ( ahem ) it was time to enjoy some good, and healthy, food. nomnomnom!

*

Ne een lange en vermoeiende wandeling ( ahum) is het tijd om te genieten van een lekkere, en gezonde, maaltijd. Genietennn!

 

DSC08211

 

Alright, now it’s time to get down to business! My extreme hair make over. I must admit I was pretty nervous about how it was going to turn out after having such ‘safe’ hairdo’s the past few years. The hairstylists did make me feel a lot better and confident about my ‘radical’ choice. That definitely helped alot to push me over the edge.

*

Ok, en nu is het hoog tijd voor het volgende, mijn extreme hair make over. Ik moet toegeven dat ik behoorlijk nerveus was, ik had geen idee hoe dit bij mij uit zou pakken. Zeker niet na zoveel ‘veilige’ kapsels te hebben gehad de afgelopen jaren. De haarstylisten spraken wel bemoedigende woorden over mijn ‘radicale’ keuze, dit zorgde er zeker voor dat mijn laatste twijfels werden weggenomen.

 

DSC08215

DSC08219

 

We decided to go for a rich dark brown with a small hint of a reddish shine. Because, why not make it a little bit extra extreme ;P

 

*

 

We besloten voor een diep bruine kleur te gaan met een warm ietsjes rode gloed. Want, waarom zou ik er niet voor kiezen om het nog een tikje extremer te maken ;P

 

 

keunemakeover

 

 

Aaaaand, this is the result!! My hairstylist put in some amazing work to make my hair look this amazing. At first I wasn’t quite sure if I made a huge mistake or not, lol. But after a few hours I started to get used to it, and a day later I even loved it! And I still do. haha, yay!

 

*

 

Ennnn, dit is het eindresultaat!! Mijn haarstylist heeft absoluut haar best gedaan om mijn haar er zo geweldig uit te laten zien! Ik moet toegeven dat mijn eerste gedachte was ” Wat heb ik mezelf aangedaan?! ”.  Maar na een paar uur raakte ik wel gewend aan mijn nieuwe aangezicht. En een dag later vond ik het zelfs super leuk! En nog steeds, yay!!

 

 

Keunehairmakeover

 

For more pics check my instagram account!! @lindasteph

 

xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Switch to mobile version